4 December – Atelierroute Hoge Noorden

De kortere dagen en het nu toch langzaamaan steeds kouder wordende weer hebben op mij altijd een dubbele uitwerking. Ik hou van het licht op het Hogeland, het inspireert en roept je naar buiten, vraagt om groot schilderwerk. In de donkere maanden is het juist het licht dat binnen schijnt dat aandacht vraagt – kaarsjes, de haard en de kerstverlichting nodigt je uit om wat intiemere werken te maken. Ik merk altijd dat ik kleine wintertafereeltjes ga maken die ik dan weer omzet naar kaarten. Dit jaar is het het roodborstje – deze kleine aquarellen zijn al onderweg naar de drukker om kaarten te worden – ik verwacht zeker dat ze op tijd terug zijn voor de atelierroute van 4 december. 

Het atelier is verwarmd en er is koffie/thee en taart – daarnaast heb ik ook wat kleine kunstwerken voor een klein prijsje voor onder de kerstboom.

Tot zondag
Irma Krabbendam
Jan Boerweg 10, Rottum 

Van 12:00 tot 17:00 ben je van harte welkom

Op de website van Atelierroute Hoge Noorden is meer informatie te vinden over alle deelnemende kunstenaars.

Deze keer gebruiken we het hele huis als expositieruimte. Ingang is via de keuken of de voordeur. Het atelier is ook bezoekbaar, maar hou er rekening mee dat deze zich op de eerste verdieping bevindt.