Warm,warm,warm!

Al even niets geplaatst. Waarom? Tja, ik kan niet echt iets bedenken. Maar waarschijnlijke heeft het te maken met onze tuin.

De afgelopen weken stonden in het teken van de tuin! Hier lagen grote hopen tuinafval welke nog steeds afgevoerd moesten worden. Het eerste jaar van ons verblijf hier in Rottum, hebben wij heel veel moeten wegsnoeien,zagen enz. De tuin was aardig overwoekerd. Jonge bomen, heel veel klimop, veel hop enz. Dit alles belemmerde behoorlijk ons uitzicht.

Maar deze zomer is er heel veel weggebracht naar de stort.

Gelukkig hadden we nog een paar gratis vrachtjes. De meeste medewerkers kennen ons al een beetje maar soms zit er een nieuwe en die verteld ons dan dat de gratis vrachtjes op zijn. Ja , dat is ook niet zo moeilijk na zoveel vrachtjes en er moet nog veel meer!

De eerste keer dat we moesten betalen hoorde ik ,zittende in de auto, de meneer achter het loket een behoorlijk bedrag noemen. Ik schrok best wel een beetje en dacht ” er moet nog zoveel” ! Gelukkig had ik dat verkeerd gehoord. De ritjes kosten niet echt veel dus voorlopig rijden we nog wel een paar keer naar de stort.

En de warmte…….., gewoon doorgaan!