4 September – Atelierroute Hoge Noorden

De meteorologische herfst is begonnen toch merk je daar buiten nog maar weinig van. Toch zal het niet lang meer duren voor de fantastische kleuren van de herfst zich zullen laten zien. Vervagend groen dat via geel naar diep oranje en rood verkleurd. Daar waar groen en blauw overheersen in de zomer en laten rood en oranje zich als mooie accenten zien. In mijn schilderijen is dat goed te zien – Een blauw kleurenpalet met groen om te versterken en kleine rode/oranje accenten. De verschuiving in de seizoenen, en de daarbij verschuivende natuurlijke kleuren prikkelen mij om nog meer te verdiepen.

Ik ben een zoektocht begonnen naar de essentie van wat mij roert in wat ik in mijn omgeving waarneem en hoe ik dat op het doek kan overbrengen. Tijdens deze atelierdag van Atelierroute Hoge Noorden zijn de laatste schilderijen in deze reeks te bewonderen.

Het lijkt erop dat het mooi weer gaat worden…dus met een beetje geluk is de tuin de setting voor deze expositie.

Kom gezellig langs deze zondag tussen 12:00 en 17:00 ben je van harte welkom op Jan Boerweg 10 in Rottum. Uiteraard staat er ook weer koffie, thee en lekkers op het menu.